Wat is de kwaliteit van jouw tennismateriaal?

De kwaliteit van jouw tennismateriaal is belangrijk voor jouw gevoel, controle en je plezier in je tennisspel. Daarom geven wij je gratis advies over welk tennisracket, bespanning of grip voor jou het beste is. Daarnaast kunnen wij je deze ook nog eens tegen aantrekkelijke prijzen leveren. Vraag ons tussen de trainen gerust er even om advies.

Let’s play better!

Tennisbespanning service

Wij bespannen je racket snel en vakkundig. Wij helpen je met het kiezen van een bespanning die is afgestemd op jouw speelstijl, snelheid en die eventuele blessures kan voorkomen. De juiste bespanning met het juiste aantal kilo’s, geeft verlichting en draagt bij aan je sportplezier. Wil jij ook de perfecte bespanning? Spreek ons dan even aan tussen de tennistrainingen in.

Tennisrackets

Wij adviseren je welk tennisracket het best bij jou past. Je kunt ze gratis uitproberen en je hoeft daarvoor alleen maar even contact met ons te zoeken. Het best doe je dat tussen de tennistrainingen in.

Tennisgrips

Het is belangrijk dat een tennisracket goed in de hand ligt. De gripdikte, of gripmaat moet niet te klein of te groot zijn, dan ga je namelijk te veel in de grip knijpen en dat vergroot het risico op blessures. Wil je weten wat voor jou de beste grip is? Kom dan even langs bij de trainingsbaan en vraag ons advies.

HP Sport is powered by: