Over Ons

HP Sports is een jonge club met veel kennis en ervaring binnen de Tennissport. We verzorgen tennistrainingen bij tennis- en padelvereniging TPC Eindhoven Noord en doen alles wat nodig is om je beter en met meer plezier te laten tennissen. Zowel op als naast de baan! Wij vinden het leuk het tennisniveau in onze regio verder te ontwikkelen door voor de vereniging en scholen in de regio Eindhoven trainingen en workshops aan te bieden, leuke toernooien te organiseren en de vereniging te ondersteunen in activiteiten voor ledenwerving en ledenbehoud.

 

Wij staan met veel passie voor tennis en het plezier op de baan en hopen ook anderen daarmee te enthousiasmeren en inspireren.

Let’s enjoy us!

Vele jaren ervaring

Hans-Peter was op jonge leeftijd al zeer intensief bezig met tennis. Tijdens zijn tenniscarrière heeft hij veel nationale en internationale toernooien gespeeld. Op 22 jarige leeftijd is hij gestopt als speler en is hij training gaan geven aan getalenteerde jeugd op Tennisschool Henk van Hulst te Valkenswaard.

 

Tijdens zijn werk als tennistrainer heeft hij zijn KNLTB C – diploma (Coaching) behaald. Sinds 2015 is hij gestart met zijn eigen tennisschool HP-Sports. Met zijn vaste collega’s verzorgt hij alle trainingen bij tennis- en padelvereniging TPC Eindhoven Noord. Wil je een tennistraining  volgen dan deelt hij graag zijn kennis en ervaring als speler, trainer en coach.

Onze visie op tennistraining

Sinds 2015 verzorgt HP Sports de trainingen bij tennis- en padelvereniging TPC Eindhoven Noord. Onder leiding van gediplomeerde trainers worden de aspecten van je tennisspel onder de loep genomen.

 

De trainers hebben als doelstelling het tennisniveau en het spelplezier te verhogen. Ieder lid van tennis- en padelvereniging TPC Eindhoven Noord kan zich opgeven om training te volgen.

 

Voor beginnende jeugd en senior leden is het verstandig om juist training te volgen. Het is belangrijk om de beginselen van het tennisspel goed aan te leren.

Gekwalificeerde trainers

De trainingen van HP Sport worden gegeven door de KNLTB gekwalificeerde trainers

Zomer en winter

Zowel in de zomer als winter kun je bij ons heerlijk tennissen in de frisse of soms zwoele buitenlucht

Leuk en leerzaam

Wij geven leerzame en afwisselende tennistrainingen in groepsverband die ook vooral leuk zijn

Locatie

Wij geven onze tennistrainingen op het tennispark van TPC Eindhoven Noord aan de Oude Bossche Baan 7 in Eindhoven

HP Sport is powered by: