Inschrijven zomertraining

Via deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwe zomertraining. Mocht je nog willen instromen in de huidige wintertraining neem dan even contact met Hans Peter op. Om een tennistraining te volgen moet je lid zijn van tennis- en padelvereniging TPC Eindhoven Noord. Ben je nog geen lid, klik dan hier.

Let’s train together!

20 jeugd zomertrainingen

Deze zomertraining bestaat uit 20 trainingen voor de jeugd van maandag tot en met vrijdag vanaf 15 tot 19 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele zomer training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 20 trainingen van 1 maal per week 60 minuten in een groep van 8 tot 10 personen (april t/m oktober) zijn € 175,00 p.p..

17 senior zomertrainingen

Deze zomertraining bestaat uit 17 trainingen voor senioren van maandag tot en met vrijdag vanaf 18 uur en zaterdag tot 12 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele zomer training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 17 trainingen van 60 minuten in een groep van maximaal 4 personen (april t/m oktober) zijn € 255,00 p.p..

40 jeugd zomertrainingen

Deze zomertraining bestaat uit 40 trainingen voor de jeugd van maandag tot en met vrijdag vanaf 15 tot 19 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele zomer training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 40 trainingen van 2 maal per week 60 minuten in een groep van 8 tot 10 pers. (april t/m oktober) zijn € 340,00 p.p..

10 privé trainingen

Deze training bestaat uit 10 privé trainingen die helemaal op uw mogelijkheden (en natuurlijk de onze) met u worden afgestemd. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Alle trainingen die wij afgelasten worden ingehaald. Alle trainingen die wij afgelasten worden ingehaald.

 

De kosten voor de 10 privé trainingen van 60 minuten zijn € 550,00.

De inschrijving voor deze trainingen sluit over:

HP Sport is powered by: