Aanmelden 15 senioren wintertrainingen

Deze wintertraining bestaat uit 15 trainingen voor senioren van maandag tot en met vrijdag vanaf 18 tot 22.00 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de desbetreffende trainer. Over de gehele winter training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 15 trainingen van 60 minuten in een groep van maximaal 4 personen (oktober t/m februari) zijn € 240,00 p.p..

Op dit moment is deze training volgeboekt. Aanmelden kan nog wel maar geeft geen garantie op deelname. Wel zetten wij je dan op een reservelijst en zullen je benaderen zodra er een trainingsplaats vrijkomt.

  Je persoonlijke gegevens


   

   

  Wat is je tennisniveau?


   
  TPC Eindhoven NoordNog niet lid

   

  Wat zijn je trainingswensen?


   

  Ik kan op de volgende dagen en/of uren NIET trainen *   

  Betalingsgegevens en akkoordverklaring


   

  Aan het einde van dit formulier is er een button waarmee de aanmelding verzend. Let op: Voor uw aanmelding dient u akkoord te gaan met ons trainingsreglement en AVG verklaring. Zodra er een passende trainingsplaats vrijkomt zoeken wij contact voor verdere afstemming. Wanneer wij tot overeenstemming komen ontvangt u van ons een betaallink en een factuur. Uw deelname is pas definitief zodra wij de betaling ontvangen hebben. Hiervoor hebben wij dan de volgende gegevens nodig.
   
   
  Mocht je nog meer informatie wensen, neem dan gerust contact op met Hans Peter van Oirschot, telefoon 06-10 45 00 42.

   

   

  HP Sport is powered by: