Inschrijven wintertraining

Via deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwe wintertraining. Mocht je nog willen instromen in de huidige zomertraining neem dan even contact met Hans Peter op. Om een tennistraining te volgen moet je lid zijn van TPC Eindhoven Noord. Ben je nog geen lid, klik dan hier.

Let’s train together!

15 jeugd wintertrainingen

Deze wintertraining bestaat uit 15 trainingen voor de jeugd van maandag tot en met vrijdag vanaf 15 tot 19 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de desbetreffende trainer. Over de gehele winter training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 15 trainingen van 1 maal per week 60 minuten in een groep van 8 tot 10 personen (oktober t/m februari) zijn € 160,00 p.p..

15 senior wintertrainingen

Deze wintertraining bestaat uit 15 trainingen voor senioren van maandag tot en met vrijdag vanaf 18 tot 22.00 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de desbetreffende trainer. Over de gehele winter training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 15 trainingen van 60 minuten in een groep van maximaal 4 personen (oktober t/m februari) zijn € 240,00 p.p..

Op dit moment is deze training volgeboekt. Aanmelden kan nog wel maar geeft geen garantie op deelname. Wel zetten wij je dan op een reservelijst en zullen je benaderen zodra er een trainingsplaats vrijkomt.

30 jeugd wintertrainingen

Deze wintertraining bestaat uit 30 trainingen voor de jeugd van maandag tot en met vrijdag vanaf 15 tot 19 uur. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de desbetreffende trainer. Over de gehele winter training worden er maximaal 2 trainingen ingehaald.

 

De kosten voor de 30 trainingen van 2 maal per week 60 minuten in een groep van 8 tot 10 pers. (oktober t/m februari) zijn € 320,00 p.p..

10 privé trainingen

Deze training bestaat uit 10 privé trainingen die helemaal op uw mogelijkheden (en natuurlijk de onze) met u worden afgestemd. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de desbetreffende trainer. Alle trainingen die wij afgelasten worden ingehaald.

 

De kosten voor de 10 privé trainingen van 60 minuten zijn € 650,00.

Matinee training

Deze najaarstraining bestaat uit 8 trainingen in september en oktober voor senioren op woensdag- of vrijdag ochtend. Bij slecht weer gaat de training gewoon door. Mocht dit anders zijn dan krijgt u bericht van de des betreffende trainer. Over de gehele periode worden er maximaal 1 trainingen ingehaald. Je traint 1 uur per week in een groep van maximaal 8 personen.

 

De kosten voor 8 trainingen zijn is afhankelijk van het aantal deelnemers in een groep. Een deelnemer in en groep van 4 personen betaald ongeveer € 60,00.

Introductietraining

Maak eens kennis met tennis. Speciaal voor beginnende leden en niet-leden van tennis- en padelvereniging TPC Eindhoven Noord geven wij introductie trainingen. Hier kun je gratis eens kijken of tennistraining wat voor je is. Als je trainingen wilt volgen, dan moet je wel lid worden van de tennisvereniging.

 

Heb je interesse in een gratis proeftraining klik dan op onderstaande button en stuur per mailtje je verzoek.

De inschrijving voor deze trainingen sluit over:

HP Sport is powered by: